Spesialtilpasninger

 

La oss gjøre de små tingene på en enkel måte

De små og store irritasjonene i det daglige arbeidet er det mulig å gjøre noe med. Regnskapsførere er et tålmodig folkeslag, men det er ingen grunn til at enkeltoppgaver skal være tungvinte. Spesifikke kundekrav skal ikke være en årsak til å miste en kunde eller ikke få en kunde.

Dette kan være små og store ting som systemene i utgangspunktet ikke klarer å håndtere: Et eget regelsett for utfylling av avdelinger og prosjekter. En annuitetsberegning. Mer sporing mellom ulike deler av systemet enn det som i utgangspunktet finnes. Ulike typer automatikk. Listen er lang, og det aller meste lar seg løse.

ØkonomiBistand har selvsagt spesialister som kan dekke ethvert behov når det kommer til å strømlinjeforme eksisterende systemer. I tillegg møter vi ofte saker som i utgangspunktet ikke blir sett på som noe som kan løses av et regnskapsbyrå. Når et regnskapsbyrå kan løse mer enn kunden forventer, så blir kunden meget lojal til sin regnskapsfører.

Som med alt annet vi leverer til regnskapsbransjen, så gjør vi vårt beste for at løsningen så lett som mulig skal kunne benyttes på tvers av byråets klienter.

Les mer om
Kontakt oss på e-post
Sentralbord: 32 15 05 40


Design, idé og implementering
ØB Byråteam
© Økonomibistand AS