Deres egen kundeportal

 

Alle ØB-Partnere får sin egen og tilpassede kundeportal, uten ekstra kostnader.

Det er viktig at kundene opplever deres regnskapsbyrå som relevant. Dette gir lojale kunder. Samtidig vet vi at det er krevende å hele tiden ha oppdatert informasjon tilgjengelig på nett. Som en del av ØB Partnerprogram har vi derfor inkludert en kundeportal, helt uten ekstra kostnader.

I denne portalen fyller vi opp med det innholdet som dere ønsker. Dette er altså ikke en ferdigdefinert kundeportal; innholdet er i stedet det nettopp dere ønsker.
Selvfølgelig ønsker vi at dere i størst mulig grad tilbyr våre løsninger til kundene deres, men om dere benytter andre løsninger, kan dere selvsagt også få disse lagt inn i portalen på lik linje med det vi leverer.

Dette er ikke en tradisjonell "regnskapsbyråkundeportal". I bransjen har det etter hvert blitt slik at Kundeportal = webbasert tilgang til regnskapstall. Det får dere selvsagt også mulighet for i denne portalen, men vi går mye lenger. Vi inkluderer for eksempel brukerveiledninger, andre pålogginger, sikker kommunikasjon med regnskapsfører, og så videre.

Portalen er laget for å passe spesielt godt på mobil og nettbrett.

 

ØB Partnere kan klikke her for å bestille innhold i sin kundeportal (Siden er passordbeskyttet.)

 

Les mer om

 

 

 


Kontakt oss på e-post
Sentralbord: 32 15 05 40


Design, idé og implementering
ØB Byråteam
© Økonomibistand AS