Partnerfordeler

 

Som ØB-Partner får du tilgang til konseptet ØB Partnerprogram – som gir økt inntjening for ditt regnskapsbyrå og dine kunder.

ØB Partnerprogram kommer som følge av vår satsning på regnskapsbransjen, og vårt ønske om å tilby et bredere sortiment enn hva man tradisjonelt har vært vant til å få fra en programvareforhandler. ØB Partnerprogram er virkelig et lønnsomhetskonsept for ditt moderne regnskapsbyrå, og dette har vekket stor interesse blant våre kunder.

I dette samarbeidet inngår ikke bare programvare- og systemeffektiviserende tiltak og nyutviklinger. Markeds- og salgsrelaterte tjenester, eget fordelsprogram og en årlig samling kun for ØB-Partnere står like sentralt og er bare noe av det som inngår i dette strategiske samarbeidskonseptet. Mange av våre regnskapsbyråkunder har derfor valgt å tegne en ØB-Partneravtale og dermed bli med oss på denne spennende reisen.

Noen av fordelene man får som ØB-Partner:

  • Tilgang til våre bransjeløsninger, hvor noen inngår i konseptet og er forbeholdt kun våre ØB-Partnere – eksempelvis ØB Sikre meldinger mens andre tilbys ØB-Partnerne til redusert pris.
  • Fri brukertilgang for både byrået, byråets ansatte og byråets kunder på ØB Byråteam Innkjøpsportal – tilgang til 40 framforhandlede og svært gode leverandøravtaler.
  • Full brukertilgang på ØB-Portalen, hvor byråets ansatte vil finne all informasjon fra oss om løsninger, tjenester og prosesser samlet på et sted.
  • Deres egen og tilpassede kundeportalløsning med det innhold som dere selv ønsker skal være der. Typisk innhold er tilgang til regnskapsrapporter, brukerveiledninger, integrasjon med ØB Sikre meldinger og mye annet.
    ØB-Partnere får denne portalen uten ekstra kostnader.
    Les mer om kundeportalen
  • Tilgang til servicesenteret ØB Byråteam, med et eget dedikert mannskap som kun jobber med regnskapsbransjen i Norge.

 

Les mer om

 

 

 

 


Kontakt oss på e-post
Sentralbord: 32 15 05 40


Design, idé og implementering
ØB Byråteam
© Økonomibistand AS